Länktips: En av mina favoritbloggar är Swedish Zombie som har ett stort fokus på litteratur med läsvärda recensioner, noveller och intervjuer med författare. Den överlevde i cirka fyra år men tyvärr så är nu det sista inlägget skrivet.

Lite ironiskt att precis när jag var på väg att länka till ett par olika zombiehemsidor så meddelar Jonny på Swedish Zombie att bloggen går i graven. Tråkigt såklart men det har varit roligt att den ändå höll ut så länge, livslängden på en blogg känns i dag klart kortare än så. Och för er som ännu inte hittat dit så kommer inte bloggen att raderas, så det är bara att njuta sig igenom de hundratals inläggen som skrivits genom åren. Men precis som med zombier så kan man alltid hoppas på en återuppståndelse i framtiden. Passar på att tipsa om ett par andra zombiesajter att hålla koll på:

nejtackzombies.wordpress.com

Kände zombieexperten Herman Geijers blogg. Herman har varit flitigt intervjuad det senaste året och håller bland annat i zombieöverlevnadskurs på ABF. Kunnigt och intressant och med egna reflektioner.

swedishzomcast.blogspot.se

Zombiepodcast som kommer ut med ojämna mellanrum. Det senaste avsnittet kom den 3 april. Tolv episoder finns än så länge och några av ämnena har varit ”Zombies, Run!”, Max Brooks, ”Vampyrer och zombier” och nazizombier. Kul att lyssna på och alltid med bra gäster. Görs av de två tidigare nämnda personerna Herman Geijer och Jonny.

zombie.bloggagratis.se

Svensk insomnad blogg som en gång i tiden hade helt okej uppdateringsfrekvens med roliga bilder och recensioner bland annat. Kan vara kul att klicka sig igenom de gamla inläggen.

huffingtonpost.com/news/zombie-apocalypse och zombieworldnews.com

Humornyhetssajter där bland annat händelser kopplas och skylls på zombies.

Bengt out.

P.S. Har ni ett tips på en sajt vi borde ha med i listan. Hör av er!