Film: Nu har första trailern till Marvels Guardians of the Galaxy släppts och för den som har dålig koll så innehåller den helt galet många kända skådespelare i rollerna. Eller vad sägs om Zoe Saldana, Vin Diesel, Benicio del Toro, John C. Reilly, Glenn Close och Bradley Cooper (som gör rösten till karaktären Rocket Raccoon).

Svårt att avgöra om detta blir ännu en av Marvels succéfilmer, men den verkar ju underhållande och finns det en tvättbjörnsliknande varelse med mordiska tendenser så är jag såld i vilket fall. Guardians of the Galaxy är annars en serie som kanske inte är lika välkänd i Sverige som i USA. Filmen följer nystarten av serietidningen från 2008 och inte den gamla från slutet av 60-talet. Men för den som har dålig koll så kan man väl jämföra det med en sorts Avengers-ensamble med hjältar som slåss mot hot från rymden. Ledda av den mänskliga Peter Quill aka Starlord. Vi får också se Ronan the Accuser som är ett välanvänt hot i marvel-universumet.

Vi håller tummarna för att Marvelsuccéerna fortsätter, om inte annat för att jag vill se den Edgar Wright regisserade Antman som ska släppas nästa år.